Erhvervslokaler

Lokale 2, 3, 4 + fælles B 278,7 m²
Lokale 3, 4 + fælles B 209,9 m²
Lokale 1, 2 + fælles A 203,0 m²
Lokale 1 + fælles A 134,2 m²

Samlet 412,9 m²

Ovenstående er brutto m²

Lokale 1 og 4

Anvendelsesmuligheder

Mulighed for at etablere produktionskøkken med
tilslutning til fedtudskiller og udsugning.

Vision

  • Restaurant, Diner eller Café,
  • Delikatesse evt. med lokale råvarer,
  • Bageri med brødudsalg, kaffe/sandwich, måske pizza/pasta med få eller flere siddepladser.

Lokale 2

Anvendelsesmuligheder

Et åbent rum oplagt som spiseområde i tilknytning til til lokale 1, eller som en selvstændig butik. Adgang til vand ved krydset.

Vision

  • Serverings- og spiseområde tilknyttet lokale 1 eller til en selvstændig butik

Lokale 3

Anvendelsesmuligheder

Et åbent rum oplagt som spiseområde i tilknytning til til lokale 4, eller som en selvstændig butik. Adgang til vand ved krydset.

Vision

Serverings- og spiseområde tilknyttet lokale 1 eller til en selvstændig butik

Fælles for A og B

  • 2 toiletter/håndvask plus handicaptoilet, 1 toilet kan anvendes til personalebrug.

Fælles toiletfaciliteter

  • A tænkt for lokale 1 + 2
  • B tænkt for lokale 3 + 4

    Fleksibel indretning – mulighed for “åben torvehalsstemning” – der ønskes ikke sent aften åbent.

Kontakt for nærmere information:

Sebastian Beier
sbe@willaume.eu
(+45) 21 12 99 27

Erik Bjørklund
ebj@willaume.eu
(+45) 29 34 74 52