Lokale 2, 3, 4 + fælles B 278,7 m²
Lokale 3, 4 + fælles B 209,9 m²
Lokale 1, 2 + fælles A 203,0 m²
Lokale 1 + fælles A 134,2 m²
Samlet 412,9 m²
Ovenstående er brutto m²
Anvendelsesmuligheder
Mulighed for at etablere produktionskøkken med
tilslutning til fedtudskiller og udsugning.
Vision
Anvendelsesmuligheder
Et åbent rum oplagt som spiseområde i tilknytning til til lokale 1, eller som en selvstændig butik. Adgang til vand ved krydset.
Vision
Anvendelsesmuligheder
Et åbent rum oplagt som spiseområde i tilknytning til til lokale 4, eller som en selvstændig butik. Adgang til vand ved krydset.
Vision
Serverings- og spiseområde tilknyttet lokale 1 eller til en selvstændig butik
Fleksibel indretning – mulighed for “åben torvehalsstemning” – der ønskes ikke sent aften åbent.
Sebastian Beier
sbe@willaume.eu
(+45) 21 12 99 27
Erik Bjørklund
ebj@willaume.eu
(+45) 29 34 74 52